Neste Nivå LIVE! VIP-billetter

OPPGRADER TIL VIP-OPPLEVELSE PÅ NESTE NIVÅ LIVE OG FÅ EKSTRA BONUSER! ✨

Det kommer til å bli en kraftfull helg og vi vil hjelpe deg skape ditt beste år noensinne! 

Nå tilbyr vi også VIP-billetter med ekstra bonuser til deg som ønsker å gjøre dette til en enda mer kraftfull helg.

✨ Oppgrader til VIP-billett til kun 990,- ✨

Billetten inkluderer følgende VIP-BONUSER:

BONUS 1 ✨

Den første bonusen er en eksklusiv Q&A med meg, der jeg svarer på spørsmål fra deg og andre Neste Nivå LIVE-deltakere med VIP-billett! Vi kommer sammen på Neste Nivå LIVE lørdag kl. 17, etter at lørdagens undervisning avsluttes. Her vil jeg tilby kraftfull lasercoaching og svare på spørsmål som har dukket opp under eventet så langt. Dette vil du ikke gå glipp av!

BONUS 2 ✨

Den andre bonusen er en Masterclass med meg; Hvordan gi slipp på stress og få opplevelsen av MER TID. I denne undervisningen på ca 60 min gir jeg deg mine beste verktøy for å endre tankesettet ditt rundt tid, slik at du kan få gjort mer på mindre tid og ha det enda morsommere mens du gjør det!

Du får denne undervisning som opptak, så du kan høre den når det passer for deg.

BONUS 3 ✨

Den tredje bonusen er et Live webinar om kommunikasjon med Sibeth Hoff! I webinaret "Sier du det du egentlig sier?" hjelper hun deg bli mer bevisst kroppsspråket ditt for å nå frem med ditt budskap, både på jobb og privat.

Sibeth Hoff har 19 års erfaring med å holde kurs og foredrag om kommunikasjon, med vekt på bevissthet rundt kroppsspråk og stemmebruk. Ved bruk av sin utdanning og erfaring som skuespiller, sanger og kursholder, tilbyr hun nå dette webinaret, ekslusivt for Neste Nivå LIVE-deltakere med VIP-billett! 

Webinaret vil holdes 2. februar kl. 10, så sett av tid i kalenderen din til dette allerede nå! Vi tar opptak for deg som ikke kan være med live.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participants:

Order summary

NesteNivaLIVE_kort_2

Neste Nivå LIVE! VIP-billetter

NOK 990
Total due NOK 990

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.